Alapítványunk többféle szolgáltatással áll minket támogató cégek, önkormányzatok, civil szervezetek, vállalkozások, oktatási intézmények és magánszemélyek rendelkezésére:

• rendezvények (sportesemények, zenés rendezvények, koncertek, bulik, vetélkedők, falunapok, lovas versenyek, autós és motoros versenyek illetve találkozók, fesztiválok stb.) egészségügyi biztosítása gyalogőrség, vagy szerződött partnerünk közreműködésével mozgóőrség formájában (mentő-gépkocsival, esetkocsival vagy rohamkocsival), a mentésről szóló hatályos rendeletnek megfelelő személyi és tárgyi feltételek maximális szem előtt tartásával,
  • elsősegély-nyújtás oktatás,
  • újraélesztés oktatás (BLS - alapszintű), (XBLS-eszközös alapszintű) + automata defibrillátor oktatás (AED),
  • munkahelyi elsősegély-nyújtók képzése kiemelt figyelmet fordítva az adott munkahely vagy üzem speciális veszélyforrásaira és sérülési / megbetegedési forrásaira,
  • sürgősségi ellátás bemutatók (újraélesztés, súlyos sérült ellátása, baleseti szimuláció),
  • egészségvédelmi szűrés (vérnyomás-mérés, vércukor-mérés, testzsír-mérés stb.), életmód tanácsadás,
  • iskolákban prevenciós és oktató jellegű előadások, bemutatók.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információért kérjük keressen a KAPCSOLAT menüpont alatt megtalálható telefononszámokon vagy e-mailen!